FÖRETAGSFÖRMEDLING

Universal Ekonomi är expert på företagsförmedling

Företagsförmedling är en av våra expertområden och något vi arbetar mycket med. Tack vare vår långa erfarenhet har vi en djupgående förståelse för de problem man ofta stöter på när man ska sälja företag och hjälper dig gärna med att ro i hamn en tillfredsställande affär.

För att lyckas med detta har vi utvecklat en heltäckande företagsförmedling där vi hjälper dig från inledande företagsvärdering till avslutad affär. Med målsättningen att hjälpa våra kunder få ut det mesta av sin företagsförsäljning använder vi ett stort team av våra egna experter samt en lång lista med samarbetspartners över hela landet.

Om du planerar att sälja ditt företag är det starkt rekommenderat att du tar hjälp av en företagsförmedlare. Det är ett enkelt sätt att försäkra dig om att du får till en tillfredsställande affär.

Vi hjälper dig sälja företag – ditt livs kanske största affär

Väljer du att ta hjälp av Universal Ekonomi för din företagsförmedling får du en anpassad lösning där vi hjälper dig så mycket du behöver och vill. Alltför att du ska kunna känna dig bekväm genom hela processen och – framför allt – att du känner dig nöjd efter avslutad affär.

Företagsvärdering

Med hjälp av våra utbildade ekonomer kan vi erbjuda kvalitéförsäkrade värderingar som ger dig ett hum om hur mycket ditt bolag är värt. Vi identifierar och analyserar genom våra egna värderingsmodeller och ger dig all den information du behöver för att förstå hur vi värderat ditt bolag.

En korrekt och träffsäker värdering är absolut väsentlig när man ska sälja företag. Därför anlitar vi endast de bästa företagsekonomerna som företagsförmedlare.

I företagsvärderingen ingår bland annat:

 • Bolagsvärdering
 • Värderingsrapport
 • Affärsmodellsanalys

  VÄRDERADE BOLAG

  Avtal

  Universal Ekonomi erbjuder unika och vattentäta avtal som ger dig trygghet i ditt köp eller försäljning av ditt bolag. Juridisk konsultation finns till dig förfogande för att lösa alla krångliga knutar som kan uppstå vid överlåtelse av företag.

  Vårt mål är att försäljningsprocessen ska flyta på så smidigt som möjligt och finns tillgängliga för dig när du behöver oss. Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort.

  När det kommer till avtal kan vi erbjuda:

  • Vattentäta avtal
  • Juridisk rådgivning
  • Ekonomisk konsultation
  • Expertis

  %

  VATTENTÄTA AVTAL

  Företagsförsäljning

  Att navigera sig på marknaden och hitta rätt köpare är oftast den svåraste delen när man ska sälja företag. Universal Ekonomi har ett brett nätverk inom många olika branscher och hjälper dig att lyckas med din försäljning. Genom olika rikstäckande samarbetspartners får vi ut ditt objekt på marknaden och sköter hela processen fram till rätt köpare hittats.

  När man säljer ett företag vill man så klart tjäna pengar på affären men det är lika viktigt att den som köper företaget har en plan på att driva det vidare. Därför är vi kräsna i vilka vi nätverkar med och vilka som erbjuds köpa företag via oss.

  Företagsförsäljning inkluderar:

  • Marknadsföring
  • Förhandling
  • Avslut

  SÅLDA BOLAG

  Företagsförmedling Uppsala

  Universal Ekonomi har sitt säte i Uppsala och är en av de mest erfarna och uppskattade företagsförmedlarna i regionen.

  Under de senaste åren har vi värderat närmare 100 olika bolag och hjälpt ett tiotal kunder med att sälja deras bolag. I alla fall avslutades affären smidigt och båda parter (köpare och säljare) har alltid varit nöjda.

  Förutom företagsförmedling och försäljning av företag sitter vi även på ett stort antal lagerbolag för den som snabbt och smidigt vill registrera ett företag och börja driva verksamhet.

   

  Dags att sälja eller köpa ett företag?