OBJEKT

Vaksalagatan 30

 

Väletablerad och lönsam mobilreperatör till salu!

 

I ett allt mer digitaliserat samhälle och ett ökat behov av digitala produkter så har Kvarnen Mobilservice utvecklat ett starkt koncept för att kunna hjälpa sina kunder att få sina telefoner och plattor reparerade snabbt och i utomordentlig kvalité. Bolaget är verksamma i den attraktiva Kvarnengallerian som finns i centrala Uppsala vilket innebär mycket exponering och kunder.

 

Verksamhet

Kvarnen mobilservice är lokaliserad i en liten familjär galleria vid Vaksala torg i Uppsala. I gallerian finns ett varierande utbud av såväl fristående butiker och restauranger samt serviceinrättningar. Bolaget utför mobilservice och reparationer samt försäljning av begagnade telefoner.

Personalen har gedigen erfarenhet av att arbeta med en rad olika mobilprodukter och portföljen av märken består av Apple, Samsung, Sony och Huawei. Förutom tjänster som mobilreperationer och mobilförsäljning har bolaget banat en ny väg för framtida försäljningskanaler.

Under verksamma år har bolaget skapat ett rykte om sig som en trygg och pålitligt företaget.  Med väldigt hög kundnöjdhet har Kvarnen Mobilservice etablerat en solid plattform för vidareutveckling och har alla förutsättningar för att fortsätta växa.

 

Varför är detta ett bra förvärv?

  • Bolaget har en liten och flexibel organisation som kan anpassas efter olika scenarier och kunders behov.
  • Bolagets läge är väldigt attraktiv och försäkrar om ett väldigt bra skyltläge.
  • Bolaget har en lång erfarenhet i branschen där man besitter bred kompetens och kunskap vilket bidrar till att man kan ta sig an alla möjliga scenarion.
  • Bolaget har byggt upp ett väldigt gott rykte bland sina kunder och samarbetspartners.
  • Vid överlåtelse så bistår förgående ägare med vägledning i en månad fram till ägaren känner sig bekväm.

 

OMSÄTTNING/ÅR

PRIS I KRONOR

Intresserad?