LAGERBOLAG

HAR DU FRÅGOR? RING OSS PÅ: 018-68 16 55 (mån-fre 08-16) eller maila oss på info@universalekonomi.se

Registrera ditt lagerbolag i vårt formulär nedan.

HAR DU FRÅGOR? RING OSS PÅ: 018-68 16 55 (Mån-fre 08-16) eller maila oss på info@universalekonomi.se

1. BESTÄLLARE Beställaren är vår kontaktperson och den som vi skickar kontrakt och andra dokument till. Det behöver inte vara samma person som köparen av lagerbolaget.

2. BOLAGSUPPGIFTER Fyll i uppgifterna enligt nedan med önskat firmanamn och information kring verksamhetsbeskrivning- & ort.

4. Ägare och Företrädare
Här lägger ni till vem som ska äga bolaget, samt bolagets företrädare, såsom styrelse, eventuell VD, osv. Det finns normalt 500 aktier och 50 000 kr i aktiekapital i våra bolag. Önskas något annat, var god ange det under tabellen genom att klicka på "Beställ särskilt aktiekapital".

5. Firmateckning
Ange vem som skall ha rätt att teckna firman.

6. Bank & fullmakter Bankfullmakt:
Den person som ska få fullmakt att öppna ett bankkonto i lagerbolagets namn samt betala in aktiekapitalet på 50 000 kronor. Generalfullmakt
Efter det att aktiekapitalet har satts in på kontot och avtalet har undertecknats utfärdas en generalfullmakt till en eller två fysiska personer som ger rätt att fullt ut företräda lagerbolaget. Denna behövs fram tills dess att Bolagsverket registrerat den nya styrelsen.

Förbehåll
Förbehåll skrivs in i bolagsordningen och påverkar aktierna i bolaget. Om ni är mer än en aktieägare kan det vara bra att genom förbehåll begränsa rätten att fritt överlåta aktier till någon annan.

8. Revisor
Vill du registrera en revisor i ditt bolag anger du det här. Sedan 2010 är kravet på revisor för mindre aktiebolag borta. Startar du bolag utan revisor går det bra att lägga till revisor i framtiden om så önskas.

9. Övriga uppgifter
Nedan kan du fylla i övriga uppgifter i textrutan, exempelvis om du efterfrågar fysisk bolagspärm, hjälp med ansökan av f-skattsedel m.m.

2 + 7 =

Redo att köra?