LAGERBOLAG

Ska du köpa företag?

Överväg då att köpa ett lagerbolag!

På Universal Ekonomi i Uppsala är vi experter på allt som rör bolagsformer och företagsekonomi. Det innebär att vi bland annat erbjuder traditionella redovisningstjänster men även att vi säljer så kallade lagerbolag till personer som snabbt och smidigt vill öppna ett aktiebolag.

Som bekant är det mycket man ska tänka på när man ska köpa ett företag. Därför erbjuds idag något som kallas lagerbolag och som är det enklaste sättet att starta ett nytt bolag. När man köper ett lagerbolag så köper man ett inaktivt aktiebolag som redan registrerats hos Bolagsverket.

På så sätt kan man undvika de tidskrävande processerna som krävs för att registrera ett helt nytt företag.

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett bolag som startats med ett enda syfte: att säljas vidare till någon som ska öppna ett nytt företag. Det är med andra ord ett nyregistrerat aktiebolag som det aldrig bedrivits någon verksamhet i.

Den främsta fördelen med att köpa ett lagerbolag är att du får tillgång till ett organisationsnummer direkt, vilket innebär att du kan börja bedriva verksamhet, skriva avtal och fakturera med det samma.

Med mångårig erfarenhet inom företagsekonomi kan vi registrera ett företag enligt konstens alla regler. Vidare har vi, under åren, skapat flera lagerbolag till kunder som funderar på att köpa bolag.

Naturligtvis kan du med fördel kombinera våra lagerbolagstjänster med våra redovisningstjänster. Vi kan hjälpa dig från dag ett genom att se till att du köper det bästa bolaget för dig, därefter hjälper vi dig även med allt pappersarbete från redovisning och löner till bokslut och deklarationer. Läs mer i Våra tjänster.

 

HAR DU FRÅGOR? RING OSS PÅ: 018-68 16 55 (mån-fre 08-16) eller maila oss på info@universalekonomi.se

 

Du kan även beställa ett nytt lagerbolag via formuläret nedan så får du tillgång till organisationsnummer inom 2 timmar så länge avgifterna och aktiekapitalet har betalats in.

id200:organisationsnummer> 2. BOLAGSUPPGIFTER Fyll i uppgifterna enligt nedan med önskat firmanamn och information kring verksamhetsbeskrivning- & ort.

1 + 2 =

Köpa lagerbolag: så här fungerar det

Det är enkelt att köpa ett lagerbolag. Eftersom vi agerar ombud åt Bolagsverket och är de som registrerar företaget du köper, är det också med oss du sköter all kontakt och alla betalningar.

Med det sagt måste vi genomföra en bakgrundskontroll på dig och det kommer även Bolagsverket. Att köpa lagerbolag är med andra ord ingen genväg som låter dig köpa bolag om du inte lever upp till kraven som sätts på företagare. Kraven på dig som köpare är samma som om du själv hade registrerat ett bolag, den enda skillnaden är att det är smidigare och snabbare att köpa ett lagerbolag.

Vad kostar ett lagerbolag?

Den kanske viktigaste frågan när man ska starta ett företag är hur mycket det kostar. Dessvärre är det svårt att sätta ett exakt pris på ett lagerbolag. Priset påverkas nämligen av faktorer såsom varumärkesnamn dessutom tar både vi och Bolagsverket ut en mindre avgift. Dessutom måste du

Därför ber vi dig kontakta oss för att få ett prisförslag på det bolag du vill köpa.

Redo att sätta igång?